You are here:

Mikä on Kanastaponiin.fi

Mikä on Kanastaponiin.fi

Tervetuloa eläinrikkaalle alueelle!

Kanastaponiin.fi -bloggaus ja eläinverkkolehti on perustettu 2015 puhtaasti tuomaan haukkuvaa ja hirnuvaa iloa ruuduille. Eläinverkkolehti tarjoaa eläirikasta elämää koettavaksi mainioina teksteinä ja kuvina. Monen eläinrikkaan kirjoittajan elämänmakuista ja huumorilla viljeltyä elämää voi seurata milloin itselle sopii. Artikkeleissa esillä tarkempaa faktarikasta tietoa eri aiheista.

Kirjoitukset ovat oikeasta elämästä ja erilaisilta ihmisiltä. Pyydämme suvaitsevaisuutta ja kunnioitusta kirjoittajille ja myös heidän yksityisyydelleen. On monenlaisia tyylejä harrastaa eläinten kanssa ja se on harrastuksen rikkaus. Kommentoinnissa ja keskusteluissa pidämme kunniassa ystävällistä linjaa ja siksi siihen tarvitaan rekisteröitymistä.

Rekisteröityessäsi voit valita haluatko uutiskirjeen, josta saa tietoa esimerkiksi tulevista kilpailuista tai mahdollisista tarjouksista yhteistyökumppaneiltamme. Myös bloggaajien esittelyjä ja mielenkiintoisia uutisia voi uutiskirjeestä lukea.

Posted by: Quienquiera

Leave a Reply
 

Your email address will not be published. Required fields are marked (*)

Huumorilla ja faktanjyvillä ruokittuja eläinaiheisia artikkeleja sekä blogeja elävästä elämästä. Ehdota juttuaiheita, vinkkaa sopivasta haastateltavasta, tarjoudu bloggariksi tai sovi yhteistyökumppanuudesta.

Back to Top